Watt?

grote-zaal-2

Speelt energie een belangrijke rol in uw bedrijf of tijdens uw studie? Bent u een publiek bestuurder, beleidsmaker of een expert op het gebied van intelligente energiediensten en producten? Dan kunt u niet zonder Watt connects, hét netwerk voor professionals en broedplaats voor nieuwe ideeën en startende bedrijven. Maak op inspirerende en interactieve wijze kennis met intelligente energienetwerken, oftewel smart grids.

Simuleren en demonstreren
Watt connects sluit aan bij de ontwikkeling van intelligente energienetten, door de aanleg en ingebruikname op kleine schaal te simuleren en te demonstreren. Watt connects beschikt over een geavanceerde en unieke smart grid-demonstratietafel op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. De tafel kan – inclusief begeleiding – geboekt worden voor groepen. Wilt u een introductie van de tafel of een workshop? Bel of mail ons voor meer informatie.

smart-grid-demotafel-pagina-watt-1-watt-connects

 

Evenementen en netwerken
Watt connects organiseert regelmatig workshops, netwerkborrels en presentaties met open inschrijving. Deze vinden plaats bij een van de Watt connects-partners. In onze agenda vindt u een overzicht van de komende evenementen. Bel of mail ons voor meer informatie.

 

Nieuwsbrief

Partners

Is een initiatief van:

Is mede mogelijk gemaakt door: